Mäklare i Malmö

Om du är intresserad av att köpa eller sälja hus eller bostadsrätt i Malmö så är det bra att veta att det finns ett stort antal mäklare som kan hjälpa dig genom hela köp- eller säljprocessen.

Läs mer

Du ska alltid jämföra flera olika aktörer på marknaden innan du väljer att anlita någon för att sälja din bostad. Be ett antal mäklare att lägga ett anbud på försäljningen av din bostad. Välj sedan ut några av dessa mäklare för att träffa dem personligen.

Tips på mäklare i Malmö

Ta del av våra tips på mäklare i Malmö för att hitta mäklaren som passar just dig.

HusmanHagberg – Mäklarbyrå som grundades 1997 och som sedan dess haft en explosionsartad utveckling på marknaden för mäklare i Malmö. HusmanHagberg erbjuder professionella mäklare som förmedlar trygghet och bra affärer.

Svensk Fastighetsförmedling –En fastighetsmäklarkedja som startades redan 1937. Med många års erfarenhet i branschen förmedlar Svensk Fastighetsförmedling villor, fritidshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och lantbruk i bland annat Malmö.

Länsförsäkringar fastighetsförmedling – Denna mäklarbyrå grundades under tidigt 2000-tal nere i Skåne och har sedan dess blommat ut runt om i landet. Ta hjälp av en mäklare från Länsfast när du går i tankarna att sälja i Malmö med omnejd.