Flyttstädning

Få hjälp med flyttstädning

När din bostadsrätt är såld är det viktigt att du flyttstädar innan du flyttar där ifrån. Om du inte har gjort detta kan de nya ägarna kräva pengar från dig för just detta.

Läs mer

Vad är flyttstädning?

Flyttstädning är sådan typ av städning som sker innan det att du flyttar ut ur din bostad. Flyttstädning är obligatorisk innan flytt och det gäller att du uppfyller en rad olika villkor för att din flyttstädning ska vara godkänd.

Boka flyttstädning

Att flyttstäda brukar innebära ytterligare ett projekt i själva flytten – något man kanske helst undviker genom att få professionell hjälp med sin flyttstädning. Är du på jakt efter städbolag som hjälper till med flyttstädning? Här nedan listar vi några tillförlitliga och trygga städbolag att ta hjälp av när du ska flyttstäda.

Julias Städservice – Professionell hjälp med din flyttstädning när du behöver den. Julias Städservice erbjuder exemplarisk hjälp med flyttstäd i Stockholm där du kan känna dig säker med deras "nöjd kund-garanti" och att inga dolda avgifter tillkommer. Flyttstädning genom Julias Städservice är ett säkert val.


Kontakt:

E-post: info@juliasstadservice.se

tel: 08-861817

Städenergi – Med mål och uppdrag om att göra flytten enklare för dig kan du av Städenergi få hjälp med din flyttstädning i Stockholm av kompetent och erfaren personal. Genom att luta sig tillbaka till ett städbolag mewd över 10 000 flyttstädningar i bagaget kan man känna sig lugn att ens flyttstäd går till på korrekt sätt till rätt pris.


Kontakt:

E-post: info@stadenergi.se

tel: 08-272300

Sverige & Co – Behöver du hjälp med flyttstädning i Göteborg? Anlita Sverige & Co för experthjälp när det kommer till flyttstäd. Sverige & Co lämnar alltid garanti på sin flyttstädning och får dig som kund att känna sig trygg. Med flera år i branschen vet de exakt hur man som kund vill känna. Boka därför din flyttstädning i Göteborg hos Sverige & Co.


Kontakt:

E-post: info@sverigeco.se

tel: 031-7575095

Maries – Ett Stockholmsbaserat städbolag som skapat rena och fräscha hem efter flyttstädning sedan början av 1990-talet. Söker du flyttstädning i Stockholm? Med hjälp av Maries kommer du inte bli besviken.


Kontakt:

E-post: Privat@maries.se

tel: 08-861817

Alberts Städservice – Ta hjälp med flyttstädning från Alberts Städservice som låter dig njuta av stunden att flytta. Här får du professionell hjälp med din flyttstädning i Göteborg med omnejd.


Kontakt:

E-post: Info@alberts-service.se

tel: 031-237500

DSFM - Här får du hjälp med din flyttstädning i allt från den lilla lägenhet till den större villan eller kontoret. DS Facility Management utför flyttstädning i Stockholm med omnejd med noggrann precision av kunnig personal. Med lång erfarenhet av flyttstädning med flexibla tjänster och hög service gentemot kunder är DSFM ett utmärkt val för flyttstäd.


Kontakt:

tel: 08-12003900