Mäklare i Stockholm

Vår vackra huvudstad är en populär stad att flytta till och just Stockholm är en stad som har ett stort antal mäklarfirmor. Därför är det alltid bra om du kan ta dig tid att jämföra flera aktörer på marknaden. Ska du sälja en lägenhet eller ett hus i Stockholm kan du be flera olika mäklarfirmor att lägga bud på försäljningsuppdraget.

Läs mer

När du fått bud på försäljningsuppdraget kan det vara en god idé att personligen träffa några av dessa mäklare.

Tips på mäklare i Stockholm

Här nedan listar vi populära mäklarbyråer i Stockholm som du kan vända dig till för att få hjälp med din bostadsförsäljning.

Bjurfors – Bjurfors är en av Sveriges allra största mäklarbyråer. Sedan grundandet år 1965 har de expanderat enormt och är idag en av giganterna i huvudstaden när det kommer till mäkleri.

Erik Olsson – Mäklarbyrå som vuxit sig allt mer populär på marknaden för mäklare i Stockholm. Söker du professionell hjälp samtidigt som du känner di trygg från start till mål? Vänd dig då till Erik Olsson.

ESNY – ESNY, kort för Eklund Stockholm New York, är en något mer exklusiv mäklarbyrå som ofta tar sig an lite mer spännande och spexiga projekt. Kontakta mäklarna på ESNY för att få mäklarhjälp av ett internationellt företag.